Dag 1 – Off we go!

Met de trein naar Schiphol, kids misselijk geknuffeld. Nog nooit zo snel door security en douane heen. Nu net geboard, een nieuwe airbus A350 van Delta. Dus hopelijk geen kinderziektes want mijn fantasie draait weer overuren. Maar wat een business class ! Normaal zet ik het er niet op, maar de ruimte is ongekend, je hebt een verrekijker nodig om de ondertiteling op het scherm te zien. Mimosa in de hand, een veilige piloot (man van middelbare leeftijd, sorry sorry🙈🙈) en RJ naast me om in te knijpen. En hopelijk straks in Atlanta weer veilig met beide voetjes op de grond voor het laatste stukje🙏.

Back in the USA!! Na een wat turbulente landing waarbij ik de piloot uiteraard van de nodige aanwijzingen heb voorzien, zijn we geland!

Meteen heel enthousiast en supervriendelijk “Hello, how are you” met een grote smile … You’ve got to love the USA ! Maar ook de wc’s …. weer de nodige meetings gehad door de kieren aan de zijkant. Nu met een heerlijke cocktail wachten op de de laatste vlucht naar Cincinnati.

Na een snelle/korte vlucht aangekomen in Cincinnati.

De auto die voor ons klaar stond had een instap tot boven de knie … zonder treeplankje … Aangezien ik niet de hele rit de auto in geholpen wilde worden terwijl RJ mij een kontje zou geven, hebben we de enige andere beschikbare optie genomen. “Iemand” vindt het wel een hele gave auto.

Tijdens de korte rit van het vliegveld naar het hotel hebben we al 2 kerken gespot en een complete bus staat voor het hotel. Snel het bed in, om 5 uur in de ochtend wakker te worden met een heerlijke Starbucks en dadelijk gaan we op weg naar Lexington. Mike en Ineke, we komen er aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *