Dag 3 – Into the Wild

De ochtend begint in de vakantie steevast met RJ die een lekkere koffie meeneemt als hij zijn aardbeien en vers stokbrood gaat halen bij de Publix; ik zou er zo aan kunnen wennen. Hans en Meta, die nu in Vegas zitten, hebben nog een bon die ze daar niet kunnen inwisselen. Dus vandaag speelt RJ even voor Hans (“You’re good to go Hens”, krijgt RJ te horen) en krijg ik gratis en voor niks een heerlijke cappuccino als ontbijt. Dank “Hens” en Meta, hij smaakte extra lekker !

We genieten van het warme weer en zoeken verkoeling in het water.

Vandaag hebben we thuis met Bob afgesproken, de nieuwe property manager van onze management company, om kennis te maken. Aangezien hij het afgelopen half jaar alles heeft geregeld en we vaak wekelijks contact hebben, is dat wel zo fijn.

We moeten wat meubels vervangen en Bob raadt ons een paar zaken aan. Bij één zegt hij nietsvermoedend dat die bij Four Corners, in de buurt van een nieuwe DQ ligt …. je begrijpt …. die meubelzaak wordt het, ongeacht het assortiment ! IK weet niet precies wat voor gebied dit is, maar de wifi namen voorspellen niet veel goeds…

We kiezen wat uit en RJ weet niet hoe snel hij richting de nieuwe DQ moet rijden “om te testen”.

Met de muziek hard aan gaan we verder naar Wild Florida waar ze een mooie safari hebben. We kijken en fotograferen,

en zowel de kids als RJ hebben grootste lol als ik een ‘man on a mission’ tegenkom die het op mij voorzien heeft (zet het geluid aan) ….

In de avond gaan we naar Carraba’s, een Italiaan. Als ik niet beter zou weten, zou ik zo denken dat ik in een aflevering van Banana Split zit, want werkelijk alles gaat mis. Door een nieuw systeem waar ze zelf ook geen fan van zijn …. ik krijg er gewoon de slappe lach van. En onze serveerster, een grote Afro-Amerikaanse Mama doet even hard mee! Op enig moment zitten we zelfs aan een wijnproeverij omdat ze niet meer weten welke wijn nu wat is … en laten wij dat nou wel weten 😉

En dan weet ik dat je normaal korting kunt bedingen etc etc, maar het is gewoon een regelrechte klucht dus we lachen minstens zo hard met MaMa mee en lossen het op onze eigen manier op, met tip voor de grote smile.

12 reacties

  1. Haha, wat een dag🤣 Ken het park niet, is dat er nog niet zo lang?
    Bij Carraba’s ook wel vaker geweest, meestal wel goed😉 Wel grappig om een “wijnproeverij” te krijgen🤣

  2. Heerlijk dag! Wat een leuk park. Is diteen nieuw park? Hoe lekker hebben jullie de dag afgesloten. Mooi dat jullie je er niet aan hebben geërgerd maar er de humor van in hebben gezien 😂

  3. Wat zijn natuurparken toch indrukwekkend mooi hè! Dat er dan zo’n groot beest wel heel dichtbij komt… haha

    Zo fijn dat jullie met z’n vieren zo genieten!
    Lieve groetjes van ons ❤️

  4. Die struisvogel ik lig dubbel maar zo liep ik dus door monkey forest lekker hysterisch te doen😁 wat een heerlijke dag weer!!

  5. Leuk hoor struisvogels maar ze moeten niet te dichtbij komen….ik snap die reactie wel. Verder een heerlijke dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *