Dag 2 – First things first

Het lekkerste moment is als je op de eerste dag in alle vroegte wakker wordt met koffie in de hand, geritsel en ander geluid van ontwakende diertjes, vanaf het pooldeck kijkt hoe ze je komen begroeten. Zo zien we de eerste salamanders en konijntjes al druk op zoek naar hun ontbijt.

De eerste dagen zijn er ook om het huis te checken en spullen aan te vullen waar nodig. Dus na een check gaan RJ en ik op pad naar Posner Park. Glazen, handdoeken en andere huishoudelijke zaken worden ingekocht.

Vlak voor de vakantie zijn Fleur en ik samen naar een nagelsalon geweest … Nu heb ik een hekel aan alle vormen van gepeuter aan mijn lijf met als doel om de ruïne enigszins te renoveren. Daarnaast kan ik ook niet omgaan met lange nagels dus meteen op de eerste dag breekt er al eentje af. Er is hier op elke hoek wel een salon dus de schade is weer verholpen.

We eten een snel een hapje als lunch en als je dan de rekening krijgt, word je vanzelf vrolijk. In NL krijg ik nooit een hartje op de bon getekend !

Thuis chillen we lekker en is iedereen relaxed. Tot ik bij Fleur een bom laat vallen die ik expres voor hier heb bewaard, nu kan ze niet meer naar huis. ‘Schatje, tijdens de roadtrip moeten we echt wel een aantal keer rond 6 uur opstaan”. Hoe snel relaxed om kan slaan in andere gevoelens … geniet even mee:

In de avond rijden we naar de Longhorn waar RJ zijn steak krijgt en ik mijn cocktail, groot en met een rietje, beide happy.

Om nog wat wakker te blijven, rijden we hierna door naar Celebration. Wat een heerlijke plek is dit toch. We wandelen rond, zien onze eerste alligator en vergapen ons aan de huizen.

Daan is op reis altijd Chef Playlist. Fleur wil niet alleen klassieke muziek (Lees: Jaren ’70 en ’80) en wij willen niet naar buiten gedreund worden op hardcore. Daan is scheidsrechter, bewaart de muzikale vrede en roept elke trip 1 nummer uit tot lijflied. Deze keer is dat een nummer waarvan Daan vindt dat ik de tekst van buiten moet leren. Dus uit volle borst zing ik inmiddels mee met Rene Karst (wie?):

Dat interesseert me echt geen ene reet (2x). Ik ben niet doof, ik ben niet blind. En wat een ander er van vindt, dat interesseert me echt geen ene reet.

Weer wat geleerd zullen we maar zeggen …

Op de terugweg vindt RJ uiteraard zijn DQ, zijn vakantie is officieel begonnen.

16 reacties

  1. Heerlijke eerste dag, en zo vroeg wakker is altijd zalig daar. Leuke fotoserie van Fleur haha, haar gezicht spreekt boekdelen.

  2. Haha dat lijflied is een absolute must , mijn kleindochter van acht kent hem uit haar hoofd. Steak, cocktail en DQ. Nu nog een tasje en de vakantie is in nog geen drie dagen al geslaagd 😂

  3. Heerlijk zo’n eerste dagje. Lekker relaxed opstarten (nu het nog kan) en genieten van de dag. Celebration is altijd leuk en die huizen die zijn echt om bij weg te dromen.

  4. Heerlijke dag en dat gezicht van Fleur is goud waard…
    Maar die nagels.. daar schrik ik van.
    Heb ze gisteren ook voor het eerst van mijn leven laten doen om overal vanaf te zijn… Niet dus…. Begrijp ik nu!! 🙈🙈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *