Dag 8 – The final countdown

De laatste dag is aangebroken en we hebben om 5 uur de wekker gezet. Vandaag is namelijk de dag dat Fleur haar rijexamen heeft dus we willen op afstand juichen …. of troosten. Gelukkig is dat laatste niet nodig want ze belt dolblij op dat ze vanaf nu niks liever doet dan ons overal naar toe rijden !! Broers en zus verrassen haar daarom met KFC en Fleur is in de gloria !

Wij moeten nog wat bankzaken regelen en doen dat in Celebration, een schattig dorpje in jaren ’50 stijl. Uiteraard wandelen we ook even rond en kijken onze ogen uit naar de prachtige huizen en de mooie omgeving.

In de middag komen Annette en Mark van onze management company en we praten helemaal bij. Toch anders na 2 jaar voornamelijk via app. De nieuwe stoelen en tafel worden geleverd en Ron komt nog afscheid nemen.

In de avond gaan we langs Lake Buena Vista Outlet voor de laatste spullen. Het Laatste Avondmaal breekt aan en dat doen we bij Capital Grille aan de International Drive.

RJ ziet dat ze wijnkluisjes hebben. Voor klanten die dat willen, kunnen er wijnen gekocht worden die ze vervolgens in een speciaal kluisje voor je bewaren.

Nu de kinderen samen thuis zijn, zeur ik om foto’s, liefst bij de kerstboom. Heel blij zijn ze er niet mee en Robin is opeens extra blij dat hij in Rotterdam woont en zo de dans kan ontspringen. De rest is de sjaak, maar niet meteen zonder protest (check de handen…)

We rijden op de terugweg nog even door Celebration om de laatste kerstideeen op te doen voor we weer terug naar huis gaan.

Wat hebben we weer genoten van de vriendelijkheid, van het leven en laten leven zonder oordeel, het enthousiasme van de Amerikanen en natuurlijk van ons huis. Morgen vliegen we terug naar de kinderen, naar Shy EN …. niet geheel onbelangrijk … naar mijn arreslee in de tuin. Als wij niet tijdens de kerstdagen in Amerika zijn, brengen we Amerika maar een klein beetje naar ons.

En zo gaan we dit blog afsluiten op geheel Amerikaanse wijze.

From our family to yours…….

We wish you all the happiness in this holiday season and throughout the coming year.

Merry Christmas !!!!!

25 reacties

 1. Mooie stoelen & tafel, dat zal geweldig staan in de living room , we komen wel een keertje ‘proefzitten’ ;-). Helaas zit de trip er weer op , bedankt dat wij mee mochten lezen , have a nice & safe flight !!!

 2. Leuk om alles weer even te zien daar……..hoop dat het gauw zomer is en wij ook weer kunnen (duimen) goede terugreis en jullie ook fijne feestdagen!!

 3. Die arrenslee!! Wat een plaatje! En wat staat die jullie goed 😊

  Het was heerlijk om even een beetje in Amerika te zijn via jullie.

  Felicidades voor Fleur!

 4. Wat gaat zo’n reis toch snel voorbij !
  Goede reis terug! Misschien zien we elkaar op Schiphol we vliegen om 10.00 uur naar Los Angeles.

 5. Wat hebben jullie weer mooie meubels gescoord.
  Was weer heerlijk lezen.
  Jullie een hele goede terugvlucht.
  Een hele mooie kerst met de kids.
  Liefs Wil en Yvonne. 😘

 6. Caroline en Robert-Jan
  Bedankt dat we mochten mee genieten
  Jullie hebben ons alvast een beetje opgewarmd
  Nog 18 dagen en dan zijn wij aan de beurt
  Een goede vlucht ✈️ en alvast welkom thuis 🏠
  Joke en Gerrit

  1. Ik heb weer genoten van jullie blog. Zo fijn dat jullie weer even naar jullie huis toe konden. Die laatste foto is echt super leuk! Fijne dagen voor jullie 🌲

 7. Bedankt weer voor je leuke verhalen, ik heb er van genotenπŸ‘ Nog gefeliciteerd met Fleur! Maak er gezellige feestdagen van en een gezond 2022!πŸŽ†πŸŽ„πŸΎ

 8. Als eerste is natuurlijk Fleur aan de beurt!! Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs. RJ ik zie een prive uber tot je beschikking wanneer je weer een wijn-proef avondje hebt. Al mag je als coach ook niets gedronken hebben bedenk ik me ineens.
  Voor de rest heb ik ook even notities genomen van alle huisversieringen. Je neeme een lichtsnoer……… en gaat los!! punt!
  Bedankt voor alle verslaggeving. Ik heb er heerlijk van kunnen genieten.

 9. Dank voor de gezellige blogs en natuurlijk ook voor de inwijding in de wereld van DQ! Wij wensen jullie een goeie reis terug, wel thuis en een fijne Kersttijd met het hele gezin.

 10. Yeah Fleur, wat goed! Gefeliciteerd
  En Rj en Ca… Goede thuisreis. Het was leuk om de verslagen mee te lezen…
  Hele fijne feestdagen en een mooi 2022 met veel Amerika reisjes…πŸ˜˜πŸŽ„πŸŽπŸŽ…

 11. Bedankt voor het geweldige blog van jullie vakantie, volop mee genoten en via deze weg alvast een enorm voorproef gehad van onze vakantie met zijn 3en die kant op (a.s. dinsdag) om de feestdagen door te brengen. Bedankt!! Hele fijne dagen, liefs

 12. Het zit er weer op…..hopelijk tot snel fijn weer even meegenoten te hebben en fingerscrossed dat wij volgend jaar ook weer naar de Usa kunnen. Geniet van de feestdagen! En Fleur gefeliciteerd en veilige kilometers gewenst!

 13. Goede reis naar huis, Fleur gefeliciteerd met het rijbewijs en nu heerlijk je huis versieren voor de kerst. Leuk hoe de kids discreet hun mening laten zien….
  We wensen jullie fijne feestdagen en tot ziens groet Ed en Yvonne

 14. Leuk blog weer, jammer dat jullie maar zo kort konden maar volgend jaar weer tijd zat om al die verloren weken in te halen in Florida.

 15. Jullie zijn alweer thuis. Wat is het omgevlogen.
  Veel te kort natuurlijk. Hopelijk kunnen jullie volgend jaar weer langer.
  Daar hopen wij zelf ook op.
  Het was weer leuk om allerlei bekende plekken te zien.
  Wat kunnen we allemaal iets zo erg missen.

 16. Wat heerlijk om daar weer te zijn geweest. En wat een prachtig huis hebben jullie toch, zowel in Florida als in NL. Geen straf om weer naar huis te gaan.
  En wat fijn dat Fleur geslaagd is, gefeliciteerd.
  Ik hoop in mei weer naar USA te gaan, helaas geen Florida, maar NY, bepaald geen straf πŸ˜‰
  Bedankt voor de leuke blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *