Dag 5 – Alligator Alley

In de ochtend werkt RJ nog even wat mail weg en de Real Houswife of Oaktree Drive doet wat kleine huishoudelijke klusjes en houdt daarna vanaf het terras toezicht. ‘T is niet allemaal zo gemakkelijk als het lijkt ….

We gaan op weg en RJ wil even een stop maken bij de Michaels. Mijn gezicht zal wel boekdelen hebben gesproken, want dit is een zaak met een enorme keus op het gebied van creatieve activiteiten; schilderen, origami, borduren … niet meteen de plek die ik aan RJ koppel …

Het inpandige UPS afhaalpunt geeft antwoord…… Nooit meer een woord over wat voor tasje voor mij dan ook !!

Verder gaan we, op naar Lake Apopka, mijn favoriete plek. De rust, de natuur, de geluiden; hier zou ik de hele dag kunnen blijven.

We struikelen bijna over de alligators, de een na de ander. Het is hier dan ook een walhalla voor ze met zoveel keuze op het menu.

De meeste alligators liggen in het water of aan de overkant verstopt in het riet. Maar opeens zien we vlak langs de weg een pracht exemplaar liggen. We weten niet hoe snel we in de buurt moeten komen om hem van zo dichtbij mogelijk op de foto op te zetten. Totdat hij zich opeens begint te bewegen. Die denkt ook “Als ik die pak, heb ik mijn hele wintervoorraad in 1 klap binnen”. Tijd om door te gaan…..

We gaan naar huis om ons op te frissen en om te kleden, want we hebben met Ron en Monique afgesproken bij Season 52, een geweldig, en voor ons nieuw, restaurant.

Heel on-Amerikaans rekenen we pas rond half 11 af. Buiten kletsen we verder, ruilt RJ zijn (investerings)wijn tegen 2 kuipjes Becel en worden we door Ron en Monique super lief verrast met kerstcadeautjes die ons op het lijf geschreven zijn.

Het schort ga ik natuurlijk dragen tijdens het koken voor kerst ! Of we verder dan de eerste gang komen weet ik niet, maar oh my …. een holly jolly Christmas wordt het zeker!

19 reacties

 1. Wat een heerlijke vakantie, live life at the fullest! Oh die wijn👌. Het eten ziet er super uit. Je humoristische blog is weer top😄.
  Nog veel plezier!

 2. Wow wat een wildlife! Season52 zijn wij ook een keer geweest, heerlijk eten daar😋 toen werd de auto voor ons geparkeerd, 💵lekker decadent😂 Wat lief al die leuke kerstcadeautjes😃

 3. Leuke dag weer, Lake Apopka is geweldig en de geluiden en de stilte van de natuur zijn zo fijn om naar te luisteren. Gezellig uit eten en achteraf nog cadeautjes, hoe leuk!

  1. Wat een geweldig verslag weer!
   Caroline, he moet echt eens denken om een boek te gaan schrijven!
   Ik zie alles wat je schrijft helemaal voor me..😂😂😂

 4. Ooohh heerlijk die beestjes, de vogels de allies! Ben nu alweer jarloers… zucht! Als zag het eten er ook lekker uit hoor, er moet ook goed gezorgd worden voor het innerlijke gedeelte!

 5. Lake Apopka drive, altijd geweldig om te doen, te gek al die alligators.

  En dat schort………….geweldig, dat moet ik ook ergens zien te scoren.
  Geniet er nog van, dan doen wij dat ook (een beetje)

  Groetjes,

 6. Wat een prachtige natuurplaatjes. Lekker veel alligators. Gezellig etentje, leuke cadeautjes, heerlijke dag. Leuke blog weer 🙂

 7. Lake Apopka is o zo leuk! Is voor ons ook standaard dat we daar heen gaan. Wat een heerlijk dag, je schrijft zo leuk,dat je eigenlijk het gevoel zo mee krijgt van jullie dag,love it!

 8. Lake Apopka blijft zo mooi, daar zie je toch iedere keer weer wat nieuws. Maarre Ca… wordt het niet langzaam tijd om de Spade Familie weer aan te vullen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *