Dag 3 – Rock the House

We hebben besloten om de eerste dagen zoveel mogelijk de to-do-list voor het huis af te werken, dus helaas geen leuk Floridablog vandaag.

RJ doet zijn rondje Publix en vanuit huis ben ik onverbiddelijk…

Op het resort zijn er werkzaamheden geweest bij het gezamenlijke zwembad waar overigens ook een heerlijke lazy river bij ligt. Het ziet er weer prachtig uit en wacht op nieuwe gasten.

Na brood en koffie gaan we op weg naar The Loop. We ontwaarden ook wat brandplekken van sigaretten in de tuinkussens van ons rookvrije huis, dus Lowe’s it is.

Bij de ingang zie ik een droom van een brievenbus, wat zou ik die graag thuis hebben! Stel je voor dat kinderen uit de omgeving daar echt brieven in doen en je die kunt beantwoorden…Te leuk!!!

Tuinkussens zijn zo gevonden, maar de moertjes, schroefjes, boutjes, kabeltjes en aanverwante artikelen zijn hogere wiskunde voor ons. Als kabouter Klus en co staan we verdwaasd in de rekken te kijken en we horen onze linkerhanden zeggen: “Told you so”.

Hobby Lobby is de place to be voor de leukste borden en decoratie artikelen dus ook hier gaat het nodige mee.

Op de parkeerplaats zien we een auto met kogelafdruk …. only in America.

Een stop bij de Walmart Super Center, de plek om je marathonskills te trainen. Bij aankomst zien we al Santa Claus activiteiten en veel politie op de been.

Kerstartikelen in een speciale JoyShop

De tegenstellingen gaan van

tot

Binnen legt een agent hun activiteit uit. Ze doen vandaag “Shop with a cop”, kinderen uit gezinnen ‘in need’ mogen samen met een agent voor $100 dollar gaan shoppen. Blije gezichtjes die samen met de agenten door de gangen lopen. Hou op, schei uit met me, je kunt mij opvegen. Dit zijn toch de mooie dingen van Amerika !

Lopend door de gangen zie ik RJ opeens sniklachen … hij wijst ….en er hangen camera’s in sommige gangen. Beelden worden opgenomen van voren hoe je aan komt lopen en … I kid you not …. VAN ACHTEREN. Mijn behind staat nu dus in volle glorie ergens op de beelden van de Walmart terwijl ik buk om de veter van mijn sneaker te strikken. Toen ik vroeger met de borstel in mijn hand voor een spiegel stond te zingen droomde ik toch van een ander soort carriere dan in een filmpje van People of Walmart (voor mensen die dit fenomeen nog niet kennen, typ het maar eens in op YouTube).

Hier helpt niet veel meer tegen … linea recta naar de dichtstbijzijnde Longhorn waar RJ uiteraard zijn geluk vindt …

en ik mijn hoognodige troost.

15 reacties

 1. Hoe krijgt die man van jou zoveel vlees naar binnen, 🤣
  Wat erg dat jullie gasten (of mag ik die niet zo noemen☹️) Dingen mee nemen die niet van hun zijn. Die zitten er helaas ook bij.

  Jullie zijn weer lekker aan het genieten. Groetjes vanuit een koud en nat Nederland 🇳🇱

 2. Oh wat waardeloos als er gerookt wordt in een rookvrij huis. Ik hoop dat je er binnen geen last van hebt. En altijd fijn als ze ook nog vinden dat de huisraad er staat om mee te nemen.
  Maar het heerlijk om jullie te zien shoppen. Dat voelt als thuis komen als ik mee lees. Ik mis t wel.

 3. Oh wat een lap vlees! En balen van die brandvlekken zeg… Wat heb je er toch een aso’s tussen.
  En geen leuk Floridablog vandaag? Vond het zalig om te lezen en de foto’s te bekijken.

 4. Nu weer de tuinkussens….
  Ons ‘vaste’ huis wordt niet meer verhuurd, hele meubilair geruïneerd en ook spullen weg, onze engelse eigenaar heeft er nu genoeg van en verhuurt niet meer🥲
  Ik kan me het voorstellen.

  Whoow lekkere steak van RJ !
  En wat ziet het park er prachtig uit!

 5. Helemaal het verslag van de dag hiervoor gemist. Kon ik lekker 2 verslagen lezen.
  Wat een brutaliteit van al die mensen die maar mee nemen wat ze willen en niet netjes met je spullen om gaan. Echt schandalig.
  Wat een heerlijke temperaturen zijn het momenteel en al die gezelligheid voor kerst. Echt een hele leuke periode om te gaan en wat is het heerlijk dat het weer mogelijk is om te gaan.
  Wat kan een mens genieten van iets wat voor de covid tijd bijna vanzelfsprekend was.
  Heel veel plezier nog de komende dagen.

 6. Wat érg dat spullen gestolen zijn én dat mensen gerookt hebben in jullie rookvrije huis, bah bah !

  Heerlijk om jullie verhalen weer te lezen.

  Enjoy !

 7. Nou ik vond het een super leuk blog hoor! Wat kansloos zeg, dat mensen gaan roken in een rook vrij huis. Mensen hebben geen respect voor elkaar en de spullen van een ander, zo erg! Wat een stuk vlees zeg, pff en wat leuk voor die kinderen om voor $100 te mogen shoppen met een cop. Ze hebben wel echt leuke gewoontes daar hoor! Helemaal mee eens! Mooie dag morgen.

 8. Ook als is de reden van de aankopen echt waardeloos, het is een genot om te lezen hoe het shoppen gaat. Bedankt voor de waarschuwing voor de camera, haha.
  Longhorn de andere favoriet, count down 😁

 9. Lijkt me moeilijk zo’n huis aan de overkant van de oceaan te hebben en dan huurders, die de regels aan hun laars lappen. Ik denk dat het wel bij het verhuren hoort, maar toch.

 10. Zo zonde van je spullen hoor, jullie blijven maar bezig met kopen/herstellen. En wat een mooi initiatief van de agenten. En wat een lekkere afsluiter,jeetje wat is die steak groot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *